Kalas gott!
Det finns flera olika sätt att göra maränger på, men detta är ett busenkelt recept på underbara maränger!
Grunden till Marängsmet:
4 st äggvitor
2 dl strösocker
1. Börja med att vispa äggen tills smeten blir fluffig. Var noga med att inte få med någon gula!
2. Häll i sockret och vispa någon minut till, du kan se att den är färdig vispad genom att hålla bunken upp och ner. Det ska inte rinna ut.
För att göra med choklad smak blandar du i kakao och lite vaniljsocker.
Blanda inte i kakaon så noga, för att få fina maränger.
Maräng med smak av vitchoklad!
Smält .. ca 40 g till en halv sats och blanda i smeten!
Grunden till Marängsmet:
4 st äggvitor
2 dl strösocker
1. Börja med att vispa äggen tills smeten blir fluffig. Var noga med att inte få med någon gula!
2. Häll i sockret och vispa någon minut till, du kan se att den är färdig vispad genom att hålla bunken upp och ner. Det ska inte rinna ut.
För att göra med choklad smak blandar du i kakao och lite vaniljsocker.
Blanda inte i kakaon så noga, för att få fina maränger.
Maräng med smak av vitchoklad!
Smält .. ca 40 g till en halv sats och blanda i smeten!
Kommentarer
Postat av: Louise
Sv: Men du måste ha kvar den, om ingen nu lägger ett jättebra bud! Den är hur snygg som helst :) Tänk typ sommaren med bara ben och ett par höga svarta klackar (bustier eller bandeau under) <3
Trackback